Aj ja mám pozvánky! Pre záujem mi stačí napísať cez SS (Súkromnú Správu) váš e-mail (NIE na azete!) a ja vám ju naňho zašlem... Ostáva mi ešte 17 pozvánok!
_________________ Snoop Dogg feat. The Dream- Gangsta Luv:
Ostáva 15 pozvánok!+ prikladám rozsiahľejšie info o tomto webe:
LOCKERZ:
OČOIDE?
Za touto spoločnosťou stoja majitelia globálnej megaspoločnosti Amazon. Spoločnosť odmeňuje každého zaregistrovaného tzv. PTZ bodmi. Istý počet získate priamo registráciou, ďalšie vyplnením ankety dňa, 2PTZ získate denne už len za prihlásenie sa. A spôsoby, ako získať PTZ budu stále narastať.
Jedna z možností, ako získať PTZ je pozvať do Lockerz svojich kamarátov a iných nových členov. Za každého získate 2PTZ. Veľká výhoda je však v tom, že ako náhle pozvete do Lockerz 20 aktívnych nových členov, stanete sa tzv. Z-LISTER, teda člen VIP klubu. A to obnáša, že Vám Lockerz zašle ich tričko celkom zadarmo. Zaslanie trička Vás nestojí nijaké peniaze, ani nijaké PTZ
Za všetky získane PTZ si môžete objednať naozaj zaujímavé a hodnotné ceny. Od krytov na mobil, cez rozne Mp4 prehrávače, módne doplnky, X-Box 360, PS2, až po LCD TV. Ceny a rovnako aj ich hodnota v PTZ sa menia a ich počet je výrazne obmedzený. Sú dopĺňané každý mesiac vždy 14-ty deň v mesiaci. Pokiaľ máte dostatočný počet PTZ, treba si v daný deň postriehnuť na svoj vytúžený darček. Pre predstavu 4GB Shuffle prehrávač od Apple stojí momentálne 200PTZ, Ipod Touch 32GB stojí 600PTZ
Dôkazy::::
Hra Spiderman na Nintendo DS:
Tričko LOCKERZ a hra Tranoformers na PS3:
Náhrdelníky:
MacBook PRO:
Fórum o LOCKERZ, kde môžete diskutovať s ostatnými, pýtať sa a gratulovať tým, ktorým došl inejaké veci :
Kód:
17 Okt 2009, 10:05
tomi215
Administrator
Re: LOCKERZ.com
AJ JA OZNAMUJEM ZE MAM VOLNE POZVANKY NA LOCKERZ.COM PRESNEJSIE 17 !!! TAKZE PISAT!!!
Any man thats got the guts to sell his soul for love has got the power to change the world, you didn't do it for greed, you did it for the right reason, maybe that puts God on your side, to them that makes you dangerous, makes you unpredictable, thats the best thing you can be right now.
29 Okt 2009, 09:35
XtrM
Administrator
Registrovaný: 30 Apr 2009, 16:33 Príspevky: 2049 Bydlisko: Los Angeles
Ja mam tiez volne pozvanky... kto chce, nech napise
04 Dec 2009, 20:49
roning85
VIP
Registrovaný: 16 Máj 2009, 17:21 Príspevky: 539 Bydlisko: at Brooklyn Bridge
aj aj mam volne pozvanky .... pridam dalsie dokazy :
Ked sa chce niekto zaregistrovat na Lockerz.com nech my posle mail na
Kód:
Naposledy upravil XtrM dňa 20 Feb 2010, 16:25, celkovo upravené 1
Všetky linky do CODE !!!!!!!! vrátane e-mailovových adries (je to tiež živý linky)
21 Feb 2010, 17:45
Simi9513
Semi-pro
Aj ja mám pozvánky Záujemcovia píšte mi SS/SZ alebo mail:
Kód:
_________________ Predám kredity na Upnito. Ponuka: 100 000 kreditov = 2€ 200 000 kreditov = 3€ Platba prevodom na PP. Zaujemci hlaste sa cez SS alebo ICQ - 385533824.
Registrovaní užívatelia: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre