V tejto téme môžete pochváliť všetko čo sa Vám na tomto fóre páči. Prácu užívateľov, Vedenia, zmeny...čokoľvek si myslíte, že by malo byť ocenené pochvalou.
Pravidla: 1. Bez spamu (udelené 1-2 dňové vezenie) 2. Píšte ak máte niečo 3. Vety typu "súhlasím s ním", "áno páči sa mi" budú považované za spam a budú premazané.
29 Okt 2009, 11:41
UniCOd
VIP
Re: Pochválte Nás, alebo niektorého z Užívateľov!
začnem ako prvý aby ste mali príklad:
Tak chcem pochváliť nového užívateľa peverell-a za veľkú snahu pomôcť. Ako jediný sa chytil vytvoriť zoznam uploadov (filmov) a momentálne pracuje na ďalších zoznamoch. Týmto mu chcem v mene celého vedenia POĎAKOVAŤ.
Veľké VĎAKA
29 Okt 2009, 11:44
Ondro777
Moderator
No Ja sa chcem poďakovať XtrM-ovi za všetko.... On vie o čo ide....
Chcem pochváliť každý header, ktorý XtrM spravil, resp. ho chcem pochváliť za celú grafiku fóra a jedno obrovské ďakujem ti patrí za ten pic toho klavíra, keďže som videl, že nato tomi kašlal...
_________________ Snoop Dogg feat. The Dream- Gangsta Luv:
26 Mar 2010, 18:26
Simi9513
Semi-pro
krásne logo ešte som také nevidel
//XtrM: noo diiiiky vsetkym, ktori ma pochvalili.. som uz aj dojaty
_________________ Predám kredity na Upnito. Ponuka: 100 000 kreditov = 2€ 200 000 kreditov = 3€ Platba prevodom na PP. Zaujemci hlaste sa cez SS alebo ICQ - 385533824.
Registrovaní užívatelia: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre