neviete, prečo keď dám stiahnúť nejakú JAVA hru, ktorá je inak vo formáte .jar, tak mne ju vždy stiahne vo formáte .rar a v podstte mi hru samotnú potom nerozbalí, ale len celkovo mi rozbalí do jedneho priečinku všetky veci, ktoré obsahuje daná hra... Ako 1 jar súbor mi to nerozbalí... A predtým som z toho istého webu sťahovalo tie isté hry a stiahlo ich rovno v .jar ...
_________________ Snoop Dogg feat. The Dream- Gangsta Luv:
07 Mar 2010, 18:39
XtrM
Administrator
Registrovaný: 30 Apr 2009, 16:33 Príspevky: 2049 Bydlisko: Los Angeles
Re: Namiesto formátu .jar-.rar
este raz si prekontroluj ci ten subor je ozaj rar a nie jar... winrar podporuje aj subory jar a preto im da svoju ikonku a vyzera to presne ako rar, skus si ten subor dat do mobilu ci to ho neotvori a nerozbaluj ho
07 Mar 2010, 20:16
XtrM
Administrator
Registrovaný: 30 Apr 2009, 16:33 Príspevky: 2049 Bydlisko: Los Angeles
Re: Namiesto formátu .jar-.rar
no ved preto hovorim ze to nerozbaluj... urcite to bude jar lebo to ma winrar ikonku presne ako rar ... iba to daj do mobilu a skus ci to ide nerozbalene
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre